Alle trainingen

Op deze pagina vind je alle trainingen om ook van jou een financieel bewuste ondernemer te maken.

Nieuw
Onmisbare belastingtips voor ondernemers

Onmisbare belastingtips voor ondernemers

Laat jij – net zoals veel andere ondernemers – ook honderden euro’s op tafel liggen? Alleen maar omdat je onvoldoende kennis hebt van belastingregels en/of volledig vertrouwt op je boekhouder of accountant? Met deze 26 onmisbare belastingtips bespaar ook jij direct honderden euro's.
€ 39
Bereken het optimale DGA-salaris

Bereken het optimale DGA-salaris

Als DGA (Directeur Groot Aandeelhouder) kan je je eigen jaarinkomen bepalen. Maar hierbij moet je wel rekening houden met enkele voorwaarden. Bereken nu zelf jouw optimale DGA-salaris met deze training en rekentool.
€ 39
Uurtarief berekenen op twee manieren

Bereken je uurtarief op twee manieren

Ben je een coach, consultant of iemand die zijn of haar diensten per uur in rekening brengt? Dan is het belangrijk dat je je uurtarief goed kunt uitrekenen. Bereken wat je uurtarief is om een bepaalde omzet te halen of een bepaald netto besteedbaar maandinkomen te hebben.
€ 39
Schrijf je startplan

Schrijf je startplan

Bepaal van te voren wanneer je niet meer verder gaat. Op welk moment stop je met je onderneming? Hoe lang probeer je er een succes van te maken? Begin met je startplan.
€49
Businessplan op 1 A4

Maak een businessplan op 1 A4

De eerste stap naar financieel succesvol ondernemen is het schrijven een businessplan op 1 vel A4. Hiermee creëer je een solide (financiële) basis voor jouw onderneming. Vertaal daarna dit plan in een gedegen budget. Volg de 5 stappen van het OGSM-model.

Wat jouw collega-ondernemers zeggen over onze boeken en producten

Een geweldig boek voor NIET boekhouders. Dit boek geeft informatie in een voor NIET boekhoudkundige mensen zoals mijzelf begrijpelijke taal. De voorbeelden zijn helder, geen prietpraat en moeilijke termen maar ABN en als er toch vaktermen aan te pas komen is daar een heldere toelichting en verklaring voor. Kortom voor mij een geweldige hulp om van een techneut een techneut met boekhoud kennis te maken. Een aanrader voor startende ondernemers die hun zaken goed willen regelen en ook begrijpen.
Martin C.S. Brandsma
AcVelDis Training & Consultancy
Ik gebruik Boekhouden in Excel al jaren naar tevredenheid! Iedere keer als er een nieuwe versie uitkomt zijn er weer opties toegevoegd aan Boekhouden in Excel. Ik ga 1 keer per jaar naar mijn accountant en die is er ook zeer over te spreken. Ik kan het aan iedereen aanraden, ook als je weinig van boekhouden weet.
Theo de Groot
Uit Nederland

Voeg je bij duizenden blije ondernemers!

Tienduizenden ondernemers lezen mijn boeken en/of gebruiken een van mijn templates voor hun onderneming. Met mijn praktische trainingen maak ik ook voor jou financiën weer leuk en toegankelijk.