Over ons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Stephan Zwanikken
Stephan Zwanikken - Financieel trainer, auteur en Excel expert
Financiën voor managers en ondernemers in 60 minuten
Het grote geldboek voor de kleine ondernemer
Het grote geldboek voor de kleine ondernemer

Ons verhaal

We maakten het, omdat mensen het wilden begrijpen. Er is een oud gezegde dat noodzakelijkheid de moeder is van alle uitvindingen. Dat is hoe het Financiën voor ondernemers is ontstaan. De trainingen zijn ontwikkeld met onze eigen behoeften en die van onze klanten om financiën te begrijpen zonder moeilijke woorden. Ik heb eerst enkele leesbare boeken geschreven en toen mensen ze lazen werden ze wild enthousiast.... over hun financiën! De financiële trainingen zijn gemaakt met als doel om simpel en snel belangrijke financiële kennis op te doen, zodat je weet hoe goed het met je bedrijf gaat. Financiën is de taal van ondernemen. Spreek je die taal? Dan kun je betere beslissingen nemen voor je bedrijf.

We zijn liefhebbers van prachtige ontwerpen, ambassadeurs van eenvoud en passievol toegewijd aan je productervaring. We creëren praktische oplossingen in Excel voor al je financiële uitdagingen, zoals Boekhouden in Excel – een prachtig boekhoudpakket in Excel waarmee je honderden euro’s bespaart op je accountantskosten en boekhoudsoftware. Boekhouden was nog nooit zo leuk en makkelijk. Daadkrachtige oplossingen in Excel, dat is wat wij maken. Voor meer dan 30.000 ondernemers.

Getallen spreken

10+

Trainingen

5+

Landen

50+

Hulpmiddelen

2.000+

Studenten

Wat onze lezers en gebruikers ervan vinden

Uw boek is een absolute aanrader! Het bevat een schat aan informatie voor de startende zzp-er en beginnende "boekhouder". Door de vele tips en tricks betaalt het boek zich meer dan terug! Heel erg bedankt
J. Langerak
Uit Nederland
Meer hulp kun je niet verwachten. Ik ben ontzettend blij met dit boek en de sjablonen, kan nu stap voor stap mijn administratie opzetten en daar ben ik als leek heel blij mee.
A. Selting
Uit Nederland
Fantastisch naslagwerk. Ik gebruik Boekhouden in Excel (van dezelfde auteur als dit boek) al jaren. Heb geen financiële achtergrond; dank zij dit spreadsheet kan ik zelf mijn boekhouding doen. Dit boek van dezelfde auteur geeft mij net die extra informatie die er voor zorgt dat ik de administratie beter ben gaan begrijpen. Een aanrader voor elke kleine zelfstandige!!
J.J.M. Kok
Uit Nederland
Een parel! Ongelooflijk! Er wordt vaak gezegd dat goed, snel en goedkoop onmogelijk samen kunnen vallen. Boekhouden in Excel en de bijbehorende dienst bewijzen op meesterlijke wijze het tegendeel. Voor geen €100 krijg je een stuk gereedschap waarmee je je dure belastingadviseur en/of accountant de deur kunt wijzen. Je krijgt hiermee alles om je debiteuren, crediteuren, uren, kilometers, verkopen, inkopen, etc. bij te houden, waaruit allerlei overzichten worden gegenereerd, zowel ter ondersteuning van de bedrijfsvoering als ter verantwoording ervan. De stukken voor de Belastingdienst krijg je er ook zo uit. En als iets mis gaat (je bent immers zelf geen accountant), stuur je de gegevens naar de helpdesk, en je krijgt binnen 24 uur (vaak nog veel sneller zelfs!) een gecorrigeerde versie met uitleg van de fout, waaruit je nog zelf iets leert.
Jean-Pierre Kent
Uit Nederland

Voeg je bij duizenden blije ondernemers!

Tienduizenden ondernemers lezen mijn boeken en/of gebruiken een van mijn templates voor hun onderneming. Met mijn praktische trainingen maak ik ook voor jou financiën weer leuk en toegankelijk. Krijg antwoord op je financiële vragen.