Mijn trainingen

Hieronder vind je al je trainingen en je progressie. Let op! Staat jouw training er nog niet tussen? Leeg de cache van je browser dan even. En log even uit en daarna weer in.

Staat jouw training er nog niet tussen? Leeg dan de cache van je browser even. En log even uit en daarna weer in.

Onze meest populaire trainingen

Hieronder vind je onze meest populaire trainingen op dit moment. Maak je keuze en ga direct aan de slag om jouw kennis over financiën en administratie te vergroten.

Nieuw
Onmisbare belastingtips voor ondernemers

Onmisbare belastingtips voor ondernemers

Laat jij – net zoals veel andere ondernemers – ook honderden euro’s op tafel liggen? Alleen maar omdat je onvoldoende kennis hebt van belastingregels en/of volledig vertrouwt op je boekhouder of accountant? Met deze 26 onmisbare belastingtips bespaar ook jij direct honderden euro's.
€ 39
Bereken het optimale DGA-salaris

Bereken het optimale DGA-salaris

Als DGA (Directeur Groot Aandeelhouder) kan je je eigen jaarinkomen bepalen. Maar hierbij moet je wel rekening houden met enkele voorwaarden. Bereken nu zelf jouw optimale DGA-salaris met deze training en rekentool.
€ 39
Uurtarief berekenen op twee manieren

Bereken je uurtarief op twee manieren

Ben je een coach, consultant of iemand die zijn of haar diensten per uur in rekening brengt? Dan is het belangrijk dat je je uurtarief goed kunt uitrekenen. Bereken wat je uurtarief is om een bepaalde omzet te halen of een bepaald netto besteedbaar maandinkomen te hebben.
€ 39
Schrijf je startplan

Schrijf je startplan

Bepaal van te voren wanneer je niet meer verder gaat. Op welk moment stop je met je onderneming? Hoe lang probeer je er een succes van te maken? Begin met je startplan.
€49
Businessplan op 1 A4

Maak een businessplan op 1 A4

De eerste stap naar financieel succesvol ondernemen is het schrijven een businessplan op 1 vel A4. Hiermee creëer je een solide (financiële) basis voor jouw onderneming. Vertaal daarna dit plan in een gedegen budget. Volg de 5 stappen van het OGSM-model.

Voeg je bij duizenden blije ondernemers!

Tienduizenden ondernemers lezen mijn boeken en/of gebruiken een van mijn templates voor hun onderneming. Met mijn praktische trainingen maak ik ook voor jou financiën weer leuk en toegankelijk.