Onmisbare belastingtips voor ondernemers

Onmisbare belastingtips voor ondernemers

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 97 (normaal € 297)
Aan de slag
Training
Materialen

Prijs: van €297 voor €97 Je bent nog niet ingeschreven voor deze training.


Omschrijving training

Let op! Deze training is nog in ontwikkeling en komt eind januari beschikbaar. Bestel hem nu alvast met 67% korting!

Ontdek deze (28!) onmisbare belastingtips voor ondernemers die je direct honderden euro’s opleveren.

Laat jij – net zoals veel andere ondernemers – ook honderden euro’s op tafel liggen? Alleen maar omdat je onvoldoende kennis hebt van belastingregels en/of volledig vertrouwt op je boekhouder of accountant?

Veel ondernemers vinden de wereld van belastingen ingewikkeld en saai. Of ze denken dat het (te) veel tijd kost om je erin te verdiepen. Daarom vertrouwen ze dikwijls volledig op hun boekhouder of accountant. De waarheid is dat veel boekhouders en accountants ook niet alles weten. Wat nog vaker voorkomt is dat ze simpelweg vergeten om jou te wijzen op alle (aftrek)mogelijkheden, omdat ze er geen tijd voor hebben. Je bent per slot van rekening slechts een van de vele klanten.

Als je enige moeite doet om je te verdiepen in het Nederlandse belastingsysteem dan ontdek je al gauw tientallen geheimen en mogelijkheden om honderden euro’s te verdienen op je belastingaangiften. Een klein beetje van je tijd kan je veel geld opleveren. Je kunt honderden euro’s verdienen aan inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, btw en bijdrage zorgverzekeringswet.

Hoe mooi zou het zijn als je een overzichtelijke lijst in handen had die je simpelweg kunt afchecken?

Betaal niet te veel belasting! Maar investeer dat geld in je onderneming of besteedt het aan je hobby’s, vakantie of familie.

Stel je eens voor dat je ieder jaar € 500 of € 1.000 extra te besteden hebt voor marketing. Hoeveel extra klanten en omzet levert jou dit dan op over 5 jaar? Ik zet het even in perspectief voor je. Als je die extra € 500 besteedt aan Facebook-advertenties, zou je dan één nieuwe klant kunnen krijgen? Als die ene nieuwe klant een abonnement koopt van € 29 per maand dan levert hij maar liefst € 1.740 op over 5 jaar.

Met deze training:

  • ken je alle (nu 26) onmisbare belastingtips die je direct honderden euro’s opleveren
  • weet je hoe de tips moet (laten) uitvoeren en/of verwerken in je boekhouding of belastingaangifte
  • kun je de effecten van de belastingtips nauwkeurig uitrekenen, zodat je precies ziet wat het oplevert.

  • Alle superhandige Excel-rekensjablonen
  • Alle lessen in PDF-formaat