Onmisbare belastingtips voor ondernemers

Onmisbare belastingtips voor ondernemers

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 147 (normaal € 297)
Aan de slag

Prijs: van €297 voor €147 Je bent nog niet ingeschreven voor deze training.


Omschrijving training

Let op! Deze training is splinternieuw voor 2019 & 2020. Bestel hem nu met 50% korting!

Ontdek deze (26!) onmisbare belastingtips voor ondernemers die je direct honderden euro’s opleveren. Je kunt het zelf narekenen met onze belastingtip-calculator.

Laat jij – net zoals veel andere ondernemers – ook honderden euro’s op tafel liggen? Alleen maar omdat je onvoldoende kennis hebt van belastingregels en/of volledig vertrouwt op je boekhouder of accountant?

Veel ondernemers vinden de wereld van belastingen ingewikkeld en saai. Of ze denken dat het (te) veel tijd kost om je erin te verdiepen. Daarom vertrouwen ze dikwijls volledig op hun boekhouder of accountant. De waarheid is dat veel boekhouders en accountants ook niet alles weten. Wat nog vaker voorkomt is dat ze simpelweg vergeten om jou te wijzen op alle (aftrek)mogelijkheden, omdat ze er geen tijd voor hebben. Je bent per slot van rekening slechts een van de vele klanten.

Als je enige moeite doet om je te verdiepen in het Nederlandse belastingsysteem dan ontdek je al gauw tientallen geheimen en mogelijkheden om honderden euro’s te verdienen op je belastingaangiften. Een klein beetje van je tijd kan je veel geld opleveren. Je kunt honderden euro’s verdienen aan inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, btw en bijdrage zorgverzekeringswet.

Hoe mooi zou het zijn als je een overzichtelijke lijst in handen had die je simpelweg kunt afchecken?

Betaal niet te veel belasting! Maar investeer dat geld in je onderneming of besteedt het aan je hobby’s, vakantie of familie.

Stel je eens voor dat je ieder jaar € 500 of € 1.000 extra te besteden hebt voor marketing. Hoeveel extra klanten en omzet levert jou dit dan op over 5 jaar? Ik zet het even in perspectief voor je. Als je die extra € 500 besteedt aan Facebook-advertenties, zou je dan één nieuwe klant kunnen krijgen? Als die ene nieuwe klant een abonnement koopt van € 29 per maand dan levert hij maar liefst € 1.740 op over 5 jaar.

Met deze training:

 • ken je alle (nu 26) onmisbare belastingtips die je direct honderden euro’s opleveren
 • weet je hoe de tips moet (laten) uitvoeren en/of verwerken in je boekhouding of belastingaangifte
 • kun je zelf de effecten van de belastingtips nauwkeurig uitrekenen, zodat je precies ziet wat het oplevert.

Onmisbare belastingtips

Waarom deze training volgen?

Wanneer je deze training volgt dan:

 • Verdien je honderden euro’s aan belastingvoordeel. Extra geld dat je kunt gebruiken voor marketingactiviteiten die je meer klanten opleveren.
 • Weet je precies hoeveel belasting je uiteindelijk moet betalen, zodat je niet meer bang hoeft te zijn voor die blauwe envelop. Je weet immers precies wat erin staat.
 • Krijg je inzicht hoe het Nederlands belastingsysteem werkt en weet je precies waar ook jij nog geld kunt verdienen.

Wat krijg je?

 • Online training met 26 onmisbare belastingtips die ook jij direct kunt toepassen. En maak je geen zorgen. Ik leg ze op een simpele manier uit. Zelfs je nichtje van 10 begrijpt dit.
 • Alle tips als pdf en een e-boek met alle tips in één bundel, zodat je ze nog eens rustig kunt nalezen.
 • Een praktische checklist voor jou en/of je boekhouder/accountant.
 • De belastingtips calculator: hét praktische rekenmodel waarmee je exact uitrekent hoeveel je verdient met deze tips en hoeveel belasting je (uiteindelijk nog) moet betalen.
 • Handige rekentools (t.w.v. € 113) om alles exact uit te rekenen, zoals afschrijvingen, investeringsaftrek, oudedagsreserve, belastingmiddeling, belastingdruk, financial lease bedragen, btw-aangifte, voorziening dubieuze debiteuren…

Bonus

En weet je wat? Als klap op de vuurpijl krijg je ook mijn e-boek én het luisterboek “Financiën voor managers en ondernemers in 60 minuten” (t.w.v. € 25).

Veel gestelde vragen

► Kan ik echt zo veel verdienen met deze tips?
Ja, uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers (en ook hun boekhouders) simpelweg dingen vergeten. Is het niet handig dat je nu een complete checklist hebt? Uiteraard zal de ene tip meer opleveren voor de een dan voor de ander.

► Mijn accountant doet dit toch allemaal al?
Als je geluk hebt misschien. Vergeet niet dat die boekhouder of accountant zijn aandacht moet verdelen over ál zijn klanten. Hoe meer klanten hij heeft, hoe minder tijd hij voor jou heeft. Maak daarom een afspraak en loop samen alle belastingtips door. Grote kans dat er nog wat te verdienen valt.

Ik en net gestart of heb nog geen onderneming. En nu?
Dan heb je juist een enorm groot voordeel, want jij bent direct vanaf het begin van je onderneming op de hoogte van de belangrijkste belastingtips.

Dit klinkt ingewikkeld. Is het echt moeilijk?
Nee, want alle belastingtips zijn kort en bondig geschreven in een taal die iedereen begrijpt. En je krijgt bij iedere tip een checklist, actieplan en/of rekenmodel om er mee aan de slag te gaan.

Ik heb de belastingaangifte al gedaan. Komen deze tips niet te laat?
Nee hoor. Zo lang de Belastingdienst jouw aangifte nog niet heeft afgerond kun je gewoon een nieuwe aangifte indienen. Ook nog die van 2018! Login bij de Belastingdienst, pas je cijfers aan en dien de herziene aangifte in.

Ik heb geen geld. Wat doe ik nu?
Het geld wat je met deze tips verdient is vermoedelijk meer dan je voor deze training betaalt. De tips verdienen zichzelf terug!

Voorbeeld besparing

Met slechts 2 tips uit deze training wordt in onderstaande situatie maar liefst € 962 verdiend. Voor iedere onderneming verschilt het effect, maar de kans is zeer groot dat je in één jaar meer verdient dan dat deze training kost.

Voorbeeld verdiensten belastingtips

Download hier de trainingsfolder om alles nog eens rustig na te lezen.

 • Alle superhandige Excel-rekensjablonen (20 stuks!)
 • Unieke belastingtipcalculator om de effecten snel door te rekenen.
 • Alle lessen in PDF-formaat (los en in een bundel)

Download hier de trainingsfolder om alles nog eens rustig na te lezen.